Stiri de ultima ora

Fabulos! Becali îi face echipa Craiovei pentru meciul cu CFR Cluj. Aşezarea gândită de patronul FCSB: ”Eu aşa aş juca. În el am mare încredere”

Fabulos! Becali îi face echipa Craiovei pentru meciul cu CFR Cluj. Aşezarea gândită de patronul FCSB: ”Eu aşa aş juca. În el am mare încredere”
Sport
Becali a dezvăluit cum ar vedea echipa Craiovei în meciul din etapa a noua din play-off: ”Craiova îi are pe Mateiu, Fedele, Cicâldău. Îl mai are pe Bărbuţ, care e mai bun ca toţi şi pe Fortes. Mai e şi Cristea. Eu aşa aş juca: Cristea în stânga, Fortes în centru şi Bărbuţ în dreapta. Are o echipă bună, eu voiam să ia galben Bancu, mi-am dat seama după că nu va juca împotriva CFR-ului. Pe mine mă interesează cel mai mult să fie Cicâldău, în el am mare încredere”, a spus patronul FCSB la Pro X.În partida cu CFR Cluj, Craiova nu se poate baza pe doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei: Nicuşor Bancu şi Valentin Mihăilă. Cei doi sunt suspendaţi datorită cartonaşelor galbene încasate în partida cu FCSB.Nu mai puţin de 12 cartonaşe galbene a acordat centralul Isvan Kovacs în Craiova - FCSB: şase pentru cei de la U Craiova, respectiv şase pentru FCSB. Va fi prima partidă după mai bine de două luni în care Bancu absentează din echipa Craiovei. Acesta a mai lipsit în meciul cu Astra, încheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-1. CLASAMENTUL PLAY-OFF-ULUI:
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus