Stiri de ultima ora

”Exilat” la Real Madrid! Superstarul cumpărat cu peste 100 de milioane de euro vrea să plece, dar nu are ce face şi rămâne la echipă

”Exilat” la Real Madrid! Superstarul cumpărat cu peste 100 de milioane de euro vrea să plece, dar nu are ce face şi rămâne la echipă
Sport
Gareth Bale (30 de ani) spera să plece în perioada de transferuri de la Real Madrid, dar din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Recent, mijlocaşul a oferit o declaraţie prin care dă de înţeles că îi pare rău că a rămas la fosta campioană a Europei. Sezonul trecut a intrat în gura fanilor pentru evoluţiile slabe.

Nici relaţia cu antrenorul Zinedine Zidane nu este una excelentă. Între cei doi există un conflict de ceva timp. "Cred că am fost făcut ţap ispăşitor, mai mult decât orice. Nu o voi lua personal, deşi poate nu este tocmai corect. Nu pot spune că sunt fericit, dar joc. Când trebuie să joc, sunt un profesionist şi mereu voi da tot ce pot, indiferent de echipa de club sau cea naţională.

Sunt sigur că vor mai fi probleme, să fiu sincer. Cred că trebuie să vorbiţi cu cei de la Real Madrid despre asta, este o chestiune între mine şi ei, şi va trebui să ajungem la o concluzie", a declarat galezul. În perioada recentă, presa internaţională a speculat faptul că Gareth Bale este foarte aproape de a semna cu formaţia Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu. Totuşi, tratativele s-ar fi oprit după ce Real Madrid ar fi solicitat o sumă de transfer mai mare.

Gareth Bale se află din 2013 la Real Madrid, când a fost adus de la Tottenham, pentru o sumă record la acea vreme, de 101 milioane de euro. Fotbalistul din Ţara Galilor a strâns 234 de meciuri şi 104 goluri pentru madrileni şi 66 de pase decisive, însă forma mai slabă din ultima vreme l-a determinat pe Zidane să nu mai conteze pe serviciile sale.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus