Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Portarul ratat de FCSB şi Craiova. “Unde sunt acum acei experţi?” Imaginea pe care şi-a dezvoltat-o Gigi Becali în ţara lui Ronaldo

EXCLUSIV | Portarul ratat de FCSB şi Craiova. “Unde sunt acum acei experţi?” Imaginea pe care şi-a dezvoltat-o Gigi Becali în ţara lui Ronaldo
Sport
“În ceea ce priveşte Steaua, cluburile n-au ajuns la un acord. Apoi, în condiţiile în care eram în afara României, a existat o dezinformare cu privire la starea mea medicală. Cu Craiova prima dată nu am putut fi de acord cu contractul şi a doua oară Pacos de Ferreira nu m-a eliberat ca să semnez. Este amuzant să priveşti această situaţie. Preşedintele lui Pacos nu m-a lăsat să plec, o persoană pentru care am un respect deosebit, Rui Seabra, iar apoi la sfârşitul sezonului am retrogradat şi mi-am rupt mâna. Oamenii care conduc clubul Craiovei mi-au făcut o impresie bună şi mi-a plăcut abordarea lor. Cred că pot avea succes pe termen scurt”, şi-a amintit Felgueiras.

“Unde sunt acum aceşti experţi în sănătate care le-au spus mai multor cluburi că nu sunt o alegere bună?”

Portughezul este trist  că a ratat transferul la FCSB şi la alte echipe, din cauza celor care spuneau că nu mai poate juca fotbal. S-a accidentat în 2016, dar a continuat să mai joace 2 ani. “Au fost mulţi medici care, după accidentarea mea din Turcia, mi-au spus că nu voi mai putea juca fotbal, iar după acel episod am mai jucat în prima ligă din Portugalia precum şi în Europa League . Nu am nicio limită astăzi, la umăr. Unde sunt acum aceşti experţi în sănătate care le-au spus mai multor cluburi că nu sunt o alegere bună pentru că sunt limitat? Evident, suntem supuşi unui efort mare şi unei uzuri corporale, dar este decizia fiecăruia cât merită efortul. Din păcate, oamenii vorbesc mult fără să ştie despre ce vorbesc şi despre ce este cu adevărat”, a spus Felgueiras.

“Nu m-a surprins deloc eliminarea FCSB din Europa. Declaraţiile lui Gigi Becali au avut un impact negativ în Portugalia”

Fostul portar portughez nu înţelege de ce românii s-au aşteptat că FCSB să elimine Vitoria Guimaraes. “Nu m-a surprins deloc. Vitoria Guimaraes este o echipă care funcţionează foarte bine şi am fost surprins că a câştigat doar cu 1-0. Există multă valoare şi potenţial în România, dar puţine cluburi funcţionează eficient. În acest moment, mi se pare că Viitorul , CFR şi Craiova abordează modul în care se abordează fotbalul în marile ligi europene. Este păcat pentru că eu cred că se pot face lucrurile mult mai bine”, consideră Felgueiras, care povesteşte cum au primit portughezii declaraţia lui Becali, de dinainte de jocul retur cu Vitoria Guimaraes. “Dacă luăm gol, îmi tai capul”, a spus atunci finanţatorul FCSB. “Domnul Becali are o poziţie diferită, dar ştiu ce om este. Sunt prieten cu unii oameni care au lucrat cu el şi care îmi spun minuni despre personalitatea lui. Evident, în Portugalia declaraţiile sale au avut un impact negativ. Nu suntem obişnuiţi cu astfel de declaraţii, dar majoritatea oamenilor ştiau deja faţa şefului de la Steaua”, a povestit Felgueiras.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus