Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Lucescu, mână de ajutor pentru Dinamo, înainte să meargă în vestiarul FCSB-ului: ”A fost şi la Săftica, şi la RIN”

EXCLUSIV | Lucescu, mână de ajutor pentru Dinamo, înainte să meargă în vestiarul FCSB-ului: ”A fost şi la Săftica, şi la RIN”
Sport
Cristi Bobar, fostul director sportiv al echipei, a dezvăluit totul la ProSport Live. Acesta spune că, prin astfel de gesturi, Lucescu încearcă să ajute fotbalul românesc: ”Mircea Lucescu este unul dintre simbolurile României. A ajuns la experienţa la care poate să facă ce vrea, nu ştiu cum îl percep alţii. A demonstrat că este bun şi încearcă, în momentul de faţă, să ajute fotbalul românesc, cred eu.El a fost şi în perioada în care eram eu la Dinamo. Şi la Săftica, şi la RIN. Nu le-a ţinut discurs, s-a uitat la antrenament. Simpla lui prezenţa şi o vorbă bună, nu a ţinut un discurs. Dinamo a terminat atunci pe locul patru, cu un buget foarte mic. Am avut norocul să prind suporterii mult mai calmi şi cu răbdare. Probabil se aşteptau să crească”, a spus Bobar, la ProSport Live.

FCSB a rămas fără antrenor după ce Bogdan Andone (44 de ani) şi-a dat demisia. Becali a încercat să-l aducă la echipă pe Antonio Conceicao, fostul antrenor al CFR-ului, dar negocierile nu s-au concretizat, astfel că patronul FCSB a fost nevoit să se reorienteze.

Ilie Poenaru, pe lista lui Becali

Actualul antrenor al Academicii Clinceni a recunoscut, la ProSport Live, discuţiile cu vicecampioana României: "Vă daţi seama că înseamnă mult pentru mine. FCSB rămâne FCSB. Te motivează, îţi dă încredere foarte mare. Se pare că munca mea şi rezultatele sunt apreciate. Asta nu face decât să mă motiveze şi mai mult şi să am mai multă încredere. Deocamdată sunt doar zvonuri, speculaţii. Eu n-am avut nicio discuţie în acest sens. Mi-a spus, într-adevăr e mai mult ca sigur că vom lucra împreună", a spus Poenaru, la ProSport Live.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus