Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | De la delegat, la ”secundul” lui Vintilă la FCSB. Ce a făcut Ovidiu Petre în ultimul an, după ce şi-a încheiat cariera de jucător

EXCLUSIV | De la delegat, la ”secundul” lui Vintilă la FCSB. Ce a făcut Ovidiu Petre în ultimul an, după ce şi-a încheiat cariera de jucător
Sport
Stafful tehnic al celor de la FCSB e pe cale să fie completat cu un fost jucător al echipei roş-albastre, intrat într-un con de umbră după ce a decis să-şi încheie cariera de fotbalist. Ovidiu Petre (37 de ani) ar fi la prima experienţă pe banca unei echipei în calitate de antrenor, chiar şi ”secund”. Totuşi, nu va sta pentru prima dată pe banca tehnică a unei formaţii, după ce în sezonul trecut, pentru câteva luni, a fost team-managerul clubului ACS Poli Timişoara.

Ca fotbalist, Petre a activat la FC Naţional, Galatasaray, Poli AEK, Steaua Bucureşti, Al-Nasr, Modena şi ACS Poli. În tricoul echipei naţionale a strâns 23 de apariţii, în perioada 2002-2009. Oficial, contractul său cu ACS Poli s-a terminat când echipa era încă în prima ligă şi avea finanţare de la autorităţi, adică înainte de colapsul treptat al clubului. La ideea actualului administrator special, Petre Muşat, Petre a revenit la club în vara lui 2018, ca team-manager.

Prin rotaţie, Ovidiu Petre şi Muşat îndeplineau funcţia de delegat al echipei la partidele oficiale din sezonul trecut, când activa în Liga 2 . Povestea nu a durat foarte mult. În decembrie, Petre a încetat să se mai prezinte la club, unde, oricum, fusese adus mai mult ca o lovitură de imagine şi nu avea o paletă largă de atribuţii. Sursele din interiorul ACS Poli spun că din cauza unei relaţii deloc roz cu fostul administrator special, Radu Birlică.

Acum, de la o echipă în insolvenţă şi retrogradată în Liga 3, Obidiu Petre pare să fi prins un tren interesant, mai bine zis, un montagne-rousse, având în vedere ”stilul” patronului Gigi Becali.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus