Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | ”Am învăţat foarte multe lucruri utile de la Ştefan Radu”. Un român trecut prin ”curtea” lui Lazio îi face portretul fundaşului devenit legendă pe Olimpico

EXCLUSIV | ”Am învăţat foarte multe lucruri utile de la Ştefan Radu”. Un român trecut prin ”curtea” lui Lazio îi face portretul fundaşului devenit legendă pe Olimpico
Sport
Goalkeeper-ul convocat recent la naţionala U21 a vorbit,, despre experienţa sa la Lazio dar şi despre relaţia cu fostul fundaş al lui Dinamo : ”Da, vorbeam destul de des, având în vedere că în dese rânduri mă antrenam alături de el la echipa mare. Ştefan Radu e un sportiv şi un om deosebit, de la care am învăţat multe lucruri utile în cariera unui profesionist”, a spus Rus, pentru ProSport.

Radu a fost integralist în primele două meciuri ale lui Lazio din noul sezon: cu Sampdoria, 3-0, dar şi în ”Derby della Capitale” cu AS Roma, încheiat cu scorul de 1-1. Fundaşul român a fost avertizat cu un cartonaş galben în meciul de pe Olimpico.

Radu a adunat 348 de jocuri în tricoul lui Lazio. În cele 11 sezoane petrecute în "Cetatea Eternă", Ştefan Radu a ajuns pe locul 4 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariţii din istoria clubului. Lider este Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri. Şapte goluri şi 18 pase decisive a bifat Ştefan Radu în cele 348 de partide jucate pentru Lazio Roma. În ultimele sezoane, fundaşul român a fost unul dintre căpitanii echipei. Acesta a evoluat ultima oară pentru echipa naţională a României în 2013, într-un meci cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia, scor 2-2.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus