Stiri de ultima ora

EVENIMENT DE GALA! Rafa Nadal si Francisca Perello se casatoresc in acest weekend! Invitati de LUX la nunta campionului spaniol

EVENIMENT DE GALA! Rafa Nadal si Francisca Perello se casatoresc in acest weekend! Invitati de LUX la nunta campionului spaniol
Sport
Cuplul Rafa-Xisca, care isi are originile in anul 2005, cand Rafael Nadal castiga primul titlu de mare slem, la Paris isi va incununa cei 14 ani de relatie cu o nunta grandioasa la castelul Sa Fortalesa din Mallorca.

Rafael Nadal si Xisca Perello, nunta de vis intr-un castel de 87.000 metri petrati. Roger Federer va fi prezent.

Dintre cei 350 de invitati potentiali, cele mai rasunatoare nume care ii vor onora pe Rafa si Xisca cu prezenta vor fi Roger Federer, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez si Marc Lopez. 

Unchiul si fostul antrenor al lui Rafa, Toni Nadal, precum si Miguel Angel Nadal, fost fotbalist la FC Barcelona vor fi la randul lor prezenti la cununia numarului 2 ATP. 

Prezentele baschetbalistului Pau Gasol si a cantaretului Enrique Inglesias sunt incerte, deoarece primul este plecat in Statele Unite ale Americii, unde pregateste primele meciuri ale sezonului in NBA, iar al doilea nu a motivat inca posibila absenta de la nunta. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus