Stiri de ultima ora

Estonia, piedica neaşteptată în drumul României spre baraj? VIDEO Olandezii s-au bucurat ca nebunii pentru remiză

Estonia, piedica neaşteptată în drumul României spre baraj? VIDEO Olandezii s-au bucurat ca nebunii pentru remiză
Sport
Naţionala Olandei era să păţească o mare ruşine în Estonia, acolo unde a fost condusă de reprezentativa ţării gazdă până în secundele de final. Robben a deschis scorul pentru batavi cu o execuţie caracteristică (minutul 2), după care gazdele au revenit pe tabelă cu golul de excepţie marcat de Vassiljev (18), iar misiunea "Portocalei" lui Van Gaal nu a mai părut, subit, la fel de uşoară.

Confirmarea că estonii nu au de gând să fie o victimă sigură a venit în partea secundă a meciului, când acelaşi Vassiljev a făcut dubla cu un lob superb şi a aprins fitilul unei bombe imense pentru preliminariile CM 2014. Nu a fost însă cazul, deoarece Piiroja a dezamorsat speranţele echipei sale cu un penalty făcut în prelungiri, pe care Van Persie nu l-a irosit.

Judecând după felul în care s-au bucurat olandezii pentru remiza obţinută pe terenul unei echipe pe care nu demult o învingeau fără drept de apel, este lesne de înţeles că România va avea la rându-i o misiune extrem de dificilă împotriva Estoniei, în tentativa de a prinde locul de baraj mult visat.

ESTONIA: Pareiko - Jaager, Klavan, Piiroja, Kruglov - Lindpere (Kams), Vunk, Dmitrijev, Ojamaa (Reintam) - Vassiljev - Anier (Zenjov)

OLANDA: Vorm - Willems (De Guzman), De Vrij (Bruma), Martins Indi, Janmaat - Robben, Sneijder, Strootman, Schaars - Lens (Kuyt), Van Persie
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus