Stiri de ultima ora

Este milionar, dar conduce o rablă! Soţia acestui campion din tenis protestează degeaba

Este milionar, dar conduce o rablă! Soţia acestui campion din tenis protestează degeaba
Sport
Andy Murray a câştigat peste 61 de milioane de dolari din tenis, însă conduce de nouă ani aceeaşi maşină, spre disperarea soţiei sale, Kim, dezvăluie The Scottish Sun.

Britanicul în vârstă de 31 de ani este extrem de ataşat de prima sa maşină, un Volkswagen Polo pe care îl are de nouă ani. Triplu câştigător în turneele de Mare Şlem, Murray a avut, pentru scurt timp, un Ferrari F430, însă a preferat să se despartă rapid de bijuteria pe patru roţi.

Andy Murray nu ţine cont de dorinţa soţiei sale, Kim, care ar vrea să vadă cum autoturismul cel vechi ajunge la vânzare. "Îmi place să o conduc - a fost prima mea maşină. Sunt foarte ataşat de ea", a declarat Murray.

Recent, sponsorii i-au oferit dublului campion de la Wimbledon o maşină electrică, Jaguar, de ultimă generaţie, însă nici aceasta nu a reuşit să îi intre la inimă scoţianului.

Murray a avut un sezon 2018 dezamăgitor. Revenirea sa după operaţia la şold a fost greoaie. Andy a adunat doar 7 victorii în 5 turnee şi s-a oprit pe poziţia 262 ATP.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus