Stiri de ultima ora

Emoţii pentru Barcelona. Riscă să fie eliminată din Cupa Regelui + cum se apără clubul catalan

Emoţii pentru Barcelona. Riscă să fie eliminată din Cupa Regelui + cum se apără clubul catalan
Sport
Potrivit jurnaliştilor iberici, tehnicianul Ernesto Valverde nu trebuia să îl foloseasca în primul 11 pe fundaşul de 19 ani de la echipa a doua, Juan Brandariz (Chumi), în meciul jucat în faţa celor de la Levante. Apărătorul era suspendat de la Barcelona B, iar conform regulamentului competiţiei, un jucător suspendat nu poate evolua nici pentru prima, nici pentru echipa secundă a clubului decât după ce-i expiră perioada de suspendare.

Sport.es scrie că oficialii clubului catalan neagă că ar fi comis o ilegalitate, invocând punctul 28 din regulamentul Federaţiei Spaniole de fotbal, adăugat în luna noiembrie din 2018. Articolul 28 notează că sancţiunile primite de un jucător sunt legate strict de competiţia în care le-a primit, fapt care o salvează pe Barcelona de o eventuală eliminare din competiţie.

În prima manşă, Barcelona a pierdut cu scorul de 2-1 în faţa lui Levante, fără Lionel Messi, Luis Suarez şi alte nume grele în componenţa echipei. Returul se joacă joi seară, 17 ianuarie, de la ora 22:30.

Real Madrid, eliminată din competiţie dintr-un motiv asemănător în 2015

Federaţia Spaniolă de Fotbal a eliminat-o pe Real Madrid din cupă după ce l-a folosit pe Denis Cheryshev în meciul contra lui Cadiz, din 16-imile de finală ale competiţiei.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus