Stiri de ultima ora

Edgar Davids va antrena o formație de liga a 3-a | Romania Libera

Edgar Davids va antrena o formație de liga a 3-a | Romania Libera
Sport
Fostul mare fotbalist olandez Edgar Davids este noul antrenor al echipei Olhanense, aflată acum pe locul 4 în divizia a treia a campionatului Portugaliei.

04.01.2021 - 22:22

Ajuns la 47 de ani, Davids, fostul băiat rău al fotbalului mondial, a fost în sezonul trecut antrenor secund la o formaţie de liga a doua din ţara sa, Telstar. Singura lui experienţă de antrenor principal a fost în perioada 2012-2014 la Barnet FC (divizia a cincea engleză), ultima echipă la care a activat ca jucător. În 2018, el a fost secund la naţionala Under-18 a Olandei.

Câştigător al Ligii Campionilor în 1995 cu Ajax Amsterdam, Davids a îmbrăcat tricoul celor trei mari forţe ale fotbalului italian, AC Milan, Juventus Torino şi Inter Milano, evoluând de asemenea la FC Barcelona, Tottenham Hotspur şi Crystal Palace. Printre antrenorii cu care a lucrat au fost Louis Van Gaal, Arrigo Sacchi, Marcello Lippi şi Frank Rijkaard.

În stagiunea trecută, Olhanense a încheiat pe ultimul loc în eşalonul secund. Gruparea din oraşul Olhao a fost prezentă ultima oară în elită între 2009 şi 2014. Cel care a readus-o acum aproape doisprezece ani în prima divizie este Jorge Costa, actualul tehnician al lui Gaz Metan Mediaş.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus