Stiri de ultima ora

E printre cei mai slabi! Razvan Marin, DISTRUS in presa din Olanda! Ce scriu olandezii dupa ce romanul nu mai prinde postul de titular la Ajax

E printre cei mai slabi!  Razvan Marin, DISTRUS in presa din Olanda! Ce scriu olandezii dupa ce romanul nu mai prinde postul de titular la Ajax
Sport
Razvan Marin nu a mai evoluat in ultima perioada pentru Ajax . Internationalul roman nu a mai intrat in vederile antrenorului Erin Ten Hag, iar olandezii incep sa creada din ce in ce mai mult ca transferul lui Marin este unul ratat. 

Olandezii de la elfvoetbal.nl l-au inclus pe Razvan Marin in tipul celor mai slabe transferuri ale verii din Olanda. Alaturi de Marin au mai fost inclusi si Marcos Senesi (Feyenoord), Bilal Oulod-Chick (Den Haag), Liam Kelly (Feyenoord) si Marko Kolar (Emmen).

"Nu a fost transferul de vis pentru Marin. Nu e corect sa il consideri pe Razvan Marin urmasul lui Frenkie de Jong. Romanul nu mai arata forma de la Standard. Si-a pierdut locul de baza si a jucat doar 18 minute in ultimele 5 partide", scriu olandezii.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus