Stiri de ultima ora

"E mai bun decat Klopp!" Fanii turci au luat cu asalt retelele de socializare la partida lui Gaziantep! Sumudica e comparat si cu un personaj din desenele animate :) |

E mai bun decat Klopp! Fanii turci au luat cu asalt retelele de socializare la partida lui Gaziantep! Sumudica e comparat si cu un personaj din desenele animate :) |
Sport
Fanii au luat cu asalt retelele de socializare, dupa ce Gaziantep a intrat la pauza cu scorul de 2-1, gratie golurilor marcate de Dicko si Demir. Alexandru Maxim si Alin Tosca au inceput meciul ca titulari, iar Sumudica a facut show pe margine. 

Tehnicianul roman a inceput prudent partida cu Alanyaspor, iar echipa sa a fost extrem de prudenta in prima repriza. Gaziantep s-a aparat excelent, iar formatia turca a intrat la pauza cu doua goluri din doua suturi. 

Fanii s-au bucurat fantastic si au laudat tactica lui Sumudica, comparandu-l cu un personaj "viclean" din desenele animate. Au existat insa si oameni nemultumiti de jocul prestat de Gaziantep. 

Mesajele fanilor pe retelele de socializare:

"L-au criticat foarte mult pe acest om, dar cred ca tactica lui este una castigatoare si este o persoana autoritara. Sumudica ar trebui sa vina in fruntea echipei (Galatasaray) dupa profesorul Fatih. Tipul asta va ajunge foarte sus."

"Anul trecut am zis ca aceasta echipa va retrograda, dar acum, dupa ce o antreneaza Sumudica, au ajuns aproape de varful clasamentului. Un adevarat campion." 

"Sumudica poate o fi un bun antrenor, dar niciodata un tehnician de echipa. Rezultatele nu pot ascunde caracterul pe care-l are." 

"Nu-mi place acest sistem de 5-3-2, dar Sumudica face treaba cu el in Liga."

"Chiar daca echipa sa ar fi invinsa, antrenorul i-a facut pe baieti sa arate ca o echipa mare, a bagat 5 fundasi pe linia de fund si i-am prins pe contraatac de fiecare data." 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus