Stiri de ultima ora

Dublu succes pentru Andreea Roșca în turneul ITF de la Heraklion | Romania Libera

Dublu succes pentru Andreea Roșca în turneul ITF de la Heraklion | Romania Libera
Sport
Tenismenca română Andreea Amalia Roşca a câştigat titlurile atât la simplu, cât şi la dublu, în turneul ITF de la Heraklion.

Actualizat: 23.11.2020 - 20:58

La simplu, jucătoarea de 21 de ani, cap de serie numărul şapte, a dispus în finală de italianca Martina Colmegna, cu 6-0, 6-1.

În primul tur, Roşca a trecut de japoneza Miyabi Inoue cu 3-6, 6-1, 6-2, în optimi a dispus de Mell Elizabeth Reasco Gonzalez (Ecuador), cu 6-3, 6-2, în sferturi s-a impus în faţa franţuzoaicei Selena Janicijevic, cu 6-4, 6-3, iar în semifinale a câştigat meciul cu Ani Amiraghian (Armenia), cu 6-1, 6-2.

La dublu, Andreea Roşca şi Ioana Loredana Roşca, principalele favorite, au obţinut victoria în primul tur cu 6-2, 6-2 în faţa cuplului Sada Nahimana (Burundi)/Sapfo Sakellaridi (Grecia), în sferturi au trecut de perechea Ani Amiraghian (Armenia)/Martina Spigarelli (Italia), cu 6-3, 6-3, în semifinale au câştigat cu 6-1, 6-1 contra perechii româno-croate Oana Gavrilă/Oleksandra Oliynykova, iar în finală le-au învins pe italiencele Martina Colmegna/Melania Delai, cu 6-4, 6-4.

Andreea Roşca şi-a trecut în palmares al doilea său titlu ITF la simplu în 2020, după ce primul l-a obţinut în Antalya. Ea are şi trei titluri la dublu în acest an, toate la Heraklion, două alături de Ioana Loredana Roşca şi unul alături de Oana Gavrilă.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus