Stiri de ultima ora

Două echipe din Liga 1 şi-au înlocuit antrenorii! Cum arată programul etapei a 6-a a Ligii 1

Două echipe din Liga 1 şi-au înlocuit antrenorii! Cum arată programul etapei a 6-a a Ligii 1
Sport
În urma rezultatelor nesatisfăcătoare din primele 5 etape, miercuri, Bogdan Andone şi Dusan Uhrin au fost daţi afară de la Astra Giurgiu, respectiv Gaz Metan Mediaş.

Clubul giurgiuvean a anunţat, joi seara, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că de pregătirea echipei se vor ocupa Alexandru Radu, Bogdan Pârvu, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag. “Lotul Astrei pregăteşte meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari, în speranţa obţinerii primei victorii din acest sezon, luându-se decizia unor schimbări la nivelul staff-ului tehnic. Astfel, de pregătirea echipei noastre se vor ocupa antrenorii Alexandru Radu, Bogdan Pârvu, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag. Alexandru Radu şi Bogdan Pârvu au mai lucrat la echipa noastră, alături de Edi Iordănescu, la ultima participare europeană pentru Astra, în timp ce Carmel Bărbulescu se va ocupa în paralel şi de pregătirea ”satelitului” Astra II”, a anunţat clubul. 

La Gaz Metan Mediaş,  Dusan Uhrin a fost înlocuit cu Jorge Costa, 48 de ani, fost fotbalist la FC Porto şi care a jucat de 50 de ori în naţionala ţării sale. Portughezul de 48 de ani, care a semnat o înţelegere pentru următorii doi ani, a mai pregătit în România pe CFR Cluj, în sezonul 2011-2012. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus