Stiri de ultima ora

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Contra: "Să asculte şi de noi! Nimeni nu-i vrea locul. Problema nu e la jucători" + Un avertisment: "Chiar că ajungem de râsul lumii"

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Contra: "Să asculte şi de noi! Nimeni nu-i vrea locul. Problema nu e la jucători" + Un avertisment: "Chiar că ajungem de râsul lumii"
Sport
"Nu avem ce să vorbim la superlativ. La meciul cu Spania nu putem să ne legăm de ultimele minute. Eu sunt un tip foarte pozitiv, dar nu cred că avem şanse foarte mari să ne calificăm. Nu mă bag din punct de vedere tactic peste Cosmin, dar pot să spun că sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple la naţională. Eu nu am văzut un grup de 10-12 jucători pe care Cosmin să se poată baza. Se fac schimbări de la joc la joc. Este incredibil, aceşti jucători sunt bulversaţi", a declarat Dorinel Munteanu la Telekom Sport.

"Munti" a vorbit şi despre neconvocarea lui Cristi Săpunaru, fundaş ce a ales să se retragă apoi de la naţională: "Înaintea acestei duble să renunţi la Săpunaru aşa uşor? Tot timpul se fac şapte, opt schimbări de la joc la joc. Este incredibil! Nu se poate forma absolut nimic. Acei jucători sunt bulversaţi. Mi se pare un lucru care nu trebuie să existe în echipa naţională. Cred că sunt lucruri mai grave acolo. La fel, Chiricheş...spune că avem atmosferă bună, suntem liniştiţi ... aşa a spus şi la Daum. Rezerva lor este că avem două meciuri cu Norvegia şi Suedia şi pot prinde meciuri fenomenale şi să le câştige, dar eu sunt puţin dezamăgit".

Dorinel Munteanu a încheiat pe aelaşi ton dur, Contra nefiind deloc menajat: "Noi nu avem un nucleu de bază, nu ştiu cum gândeşte Cosmin Contra şi nu vreau să mă bag peste el, dar un sfat i-aş da: Să iasă din sfera lui de acolo şi să asculte criticile noastre pozitive, pentru că nimeni nu vrea să-i ia locul la echipa naţională. Mulţi vor să îl ajute, dar el este setat să nu asculte de nimeni. Cosmin Contra nu ştie să fie smerit. Poate ar trebui să asculte şi ce zice presa. Problema nu este la jucători, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Dacă punem în calcul că Insulele Feroe poate să ne oprească din ţelul nostru, înseamnă că chiar am ajuns de râsul lumii. Dacă Săpunaru, căpitanul echipei a fost îndepărtat atât de uşor...cred că putea să aibă un discurs pozitiv măcar la adresa lui. Pentru mine a fost un semnal de alarmă de la început".

După şase runde disputate din campania de calificare, Spania se află pe primul loc şi se poate considera deja 90% calificată. Bătălia pentru locul secund se va da între Suedia, România şi Norvegia. Tricolorii pot obţine calificarea la turneul final de pe locul doi dacă se impun contra ambelor formaţii nordice, iar acestea nu vor obţine puncte cu Spania.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus