Stiri de ultima ora

Djokovici, discurs formidabil înaintea meciului cu Nadal: Cum l-a catalogat pe Rafa

Djokovici, discurs formidabil înaintea meciului cu Nadal: Cum l-a catalogat pe Rafa
Sport
Rar se întâmplă ca liderul mondial în orice sport, jucătorul cel mai bun, să aibă şanse atât de mici, cum se întâmplă acum în cazul lui Djokovici, înaintea unui meci.

Pentru că, fără nicio exagerare, Nole are nevoie de jocul perfect pentru a-l putea opri, diseară, pe Rafa, în semifinalele de la French Open. Iar sârbul de 34 de ani e conştient de acest lucru, Sincer şi corect, Djokovici a recunoscut superioritatea lui Nadal pe care l-a catalogat drept cel mai bun bun adversar pe care l-a întâlnit în toată cariera sa.

Ce a spus Novak Djokovici?

*Să fim sinceri: să-l învingi pe Nadal la Roland Garros e cea mai mare provocare din tenis. Meciul care urmează în semifinale? E cel mai mare de care puteam să am parte. Nu poate fi comparat cu niciun alt meci.

*Bineînţeles, de fiecare dată când eu şi Nadal ne întâlnim, există acea doză în plus de tensiune. Sunt aşteptări mari. Atmosfera e diferită, când păşesc pe teren, alături de el. De aceea, cred că rivalitatea noastră a fost una istorică pentru acest sport.

*Rivalitatea cu el (n.r. - Nadal) şi cu Federer m-au făcut un jucător mai bun. Prin meciurile jucate cu ei, am înţeles cum trebuie să progresez, să-mi îmbunătăţesc jocul, să devin mai bun. Dar, probabil, l-aş alege pe Rafa drept cel mai mare rival pe care l-am avut, în toată cariera mea. Aşteptarea unui meci cu Nadal, orice meci, în orice competiţie, pe orice suprafaţă... E altceva!
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus