Stiri de ultima ora

Declarația Simonei Halep, înainte de plecarea spre Australia | Romania Libera

Declarația Simonei Halep, înainte de plecarea spre Australia | Romania Libera
Sport
La plecarea spre Australia, acolo unde va participa la Australian Open, Simona Halep a declarat că are aşteptări mari de la primul turneu de Grand Slam al anului, chiar dacă vor fi condiţii stricte din cauza pandemiei de COVID-19.

Actualizat: 12.01.2021 - 21:29

„A fost o semi-vacanţă, pentru că m-am antrenat din greu o perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine, pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi că putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. Îmi e dor de Darren Cahill, îmi e dor să ne reunim, să fim toţi din echipă şi să muncim. Ca de fiecare dată când plec la un turneu am aşteptări destul de mari, pentru că sunt la un nivel destul de înalt de mult timp şi consider că, dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa cum o fac mereu, am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei-patru luni de pauză, o să fie un pic mai dificil. Dar sunt pregătită pentru orice”, a declarat Halep la Aeroportul „Henri Coandă”.

Simona Halep a afirmat că a fost pentru prima oară în ultimii 15 ani când a putut petrece atât de mult timp alături de familie.

„Crăciunul l-am mai petrecut acasă în familie în ultimii trei ani, am preferat să rămân acasă şi să îl petrec cu părinţii. A fost a treia oară consecutiv, dar şi Revelionul şi să mai stau şi în ianuarie este pentru prima oară în 15 ani”, a mai spus jucătoarea română.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus