Stiri de ultima ora

Decizia de ULTIMA ORA luata de FIFA in legatura cu liga GIGANT de 6 miliarde de dolari! Ce risca fotbalistii care vor juca in European Premier League |

Decizia de ULTIMA ORA luata de FIFA in legatura cu liga GIGANT de 6 miliarde de dolari! Ce risca fotbalistii care vor juca in European Premier League |
Sport
FIFA a luat o decizie in ceea ce priveste competitia European Premier League, in care ar fi trebuit sa joace marile puteri ale Europei. 

Reprezentantii forului international au anuntat ca liga gigantilor nu va fi recunoscuta si au amenintat ca jucatorii care vor evolua in aceasta competitie ar putea sa fie descalificati de la turneele internationale deja existente, cum ar fi Campionatul European sau Cupa Mondiala, Liga Campionilor ori Europa League. 

In comunicatul emis de FIFA se arata ca nici forul mondial si nici vreuna dintre cele 6 confederatii nu vor recunoaste competitia. 

FIFA and the six confederations have released a statement in light of recent media speculation about the creation of a closed European Super League .

— FIFA.com (@FIFAcom) January 21, 2021

"Principiile universale ale meritului sportiv, solidaritatii, promovarii si retrogradarii si subsidiaritatii sunt baza piramidei fotbalului care asigura succesul global al fotbalului si, ca atare, sunt consacrate in statutele FIFA si ale confederatiei.

Fotbalul are o istorie lunga si de succes datorita acestor principii. Participarea la competitii mondiale si continentale trebuie intotdeauna castigata pe teren", au adaugat oficialii FIFA. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus