Stiri de ultima ora

Dan Petrescu: "Îmi doresc să fiu cândva antrenorul echipei naționale. Aș da orice"

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat la Digi Sport că își dorește să antreneze cândva echipa națională a României. În plus, tehnicianul campioanei a vorbit despre ultimele două meciuri (cu Spania și Malta) ale tricolorilor și este de părere că selecționerul Cosmin Contra își va da demisia dacă nu va reuși calificarea la Euro 2020.

"Îmi doresc să califice Contra echipa și Dan Petrescu să continue la CFR, dar îmi doresc cândva, 100%, să fiu antrenorul echipei naționale. Aș da orice să antrenez echipa națională", a spus Dan Petrescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Nu ne-a facut de ras cu Spania"

"Știam că Spania va fi mai bună. Trebuie să ai noroc. Am avut noroc, Tătărușanu a fost pe fază, e foarte bun și, pe final, dacă Pușcaș marca și terminam 2-2... Am vorbit cu Deac, a zis că era incredibil cât de buni au fost, ei joacă la Barcelona, la Real, nu ne-am făcut de râs. Sunt de partea lui Contra, am jucat cu unii mai buni", a precizat Dan Petrescu.

"Dacă am bătut Malta cu 1-0, nu e un dezastru"

"Trebuie să câștige meciurile cu Suedia și Norvegia, asta ne poate califica. Gică Popescu e Popescu, eu sunt Dan Petrescu, fiecare are o opinie. Eu respect ce a zis el, dar eu zic că, dacă am bătut Malta cu 1-0, nu e un dezastru. Importante sunt cele 3 puncte", a precizat antrenorul de la CFR Cluj.

"Contra va pleca singur daca nu va reusi calificarea la Euro"

Criticăm, trebuia să criticăm, dar nu facem o dramă. Au fost jucători care au jucat foarte bine, să fim și mai pozitivi. Dăm mereu în antrenor, hai să dăm în el după campanie, să susținem băieții și selecționerul până atunci. Dacă nu va reuși, va pleca singur Contra, asta e părerea mea", a explicat Petrescu.

Clasamentul Grupei F:1. Spania (17-3) 18 puncte2. Suedia (13-8) 113. România (13-7) 104. Norvegia (11-8) 95. Malta (2-13) 36. Feroe (3-20) 0
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus