Stiri de ultima ora

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Cele două părţi au reziliat înţelegerea în urmă cu puţin timp |

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Cele două părţi au reziliat înţelegerea în urmă cu puţin timp |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Cele două părţi au reziliat înţelegerea în urmă cu puţin timp

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Cele două părţi au reziliat înţelegerea în urmă cu puţin timp

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Noi 2020, 14:16

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj . Tehnicianul şi gruparea ardeleană au reziliat acordul luni dimineaţă. Astfel, eşecul, 0-1, cu Poli Iaşi, din Cupa României, a fost ultimul meci al "Bursucului" pe banca trupei din Gruia.

Nu s-a mai ţinut cont de clauza de reziliere

Dacă această înţelegere nu s-ar fi produs, partea care decidea unilateral despărţirea ar fi trebuit să plătească 2,5 milioane de euro! Cele două părţi au fost de acord ca separarea să se producă doar cu plasa salariilor la zi, fără niciun alt fel de compensaţii şi chiar vor marca acest lucru printr-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu, favoriţi să vină pe banca CFR-ului

Primul antrenor la care s-ar fi gândit ardelenii este Adi Mutu, acum selecţioner la naţionala de tineret a României. Dacă FRF nu-i va da drumul "Brliantului", atunci şefii campioanei îşi vor îndrepta atenţia către Edi Iordănescu, liber de contract.

Pleacă Dan Petrescu la Al-Nasr?

"Bursucul" ar urma să plece în Arabia Saudită, la Al-Nassr, acolo unde ar urma să primească un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon. Campioana României s-ar alege şi ea cu o sumă consistentă.

"A fost o înțelegere între ei. Se duce la bani mulți, ia și Varga ceva bani, și gata se înțeleg. S-au înțeles ca Petrescu să plece la arabi. Se duce la arabi pe bani mulți", a anunțat Dumitru Dragomir.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus