Stiri de ultima ora

Dărâmată! Nora Mork trece printr-o perioadă de calvar, asemănătoare cu ce a trăit Cristina Neagu în urmă cu câţiva ani. ”Este pentru prima dată când simt că îmi pierd inima şi motivaţia”

Dărâmată! Nora Mork trece printr-o perioadă de calvar, asemănătoare cu ce a trăit Cristina Neagu în urmă cu câţiva ani. ”Este pentru prima dată când simt că îmi pierd inima şi motivaţia”
Sport
Norvegia va trebui să-şi apere titlul Campionatul European de handbal din Franţa (30 noiembrie – 16 decembrie) fără Nora Mork. Interul dreapta de la Gyor trebuie să suporte o nouă intervenţie chirurgicală.

Nora Mork (27 ani) nu mai joacă handbal din februarie, după o ruptură a ligamentelor, în urma partidei Gyor – Nykobing în Liga Campionilor . Una din cele mai valoroase jucătoare ale lumii, Mork era în recuperare şi gata să revină pe teren! Doar că visul de a fi din nou pe teren s-a năruit, s-a prăbuşit precum un castel de nisip. ”Am fost atât de aproape de a mă reîntorace, luni (n.r. ieri) trebuie să-mi reiau antrenamentele. Am fost 99% sigură că voi juca la Euro, dar ar fi fost prea frumos pentru a fi adevărat. Este pentru prima dată când simt că îmi pierd inima şi motivaţia. Pentru moment, sunt doar o jucătoare de handbal care nu joacă handbal”, a declarat handbalista de la Gyor pentru TV2.

Nora Mork are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la menisc, astfel că va lipsi alte câteva luni de pe teren. De această dată, temerile interul dreapta sunt uriaşe, iar viitorul ei a devenit acoperit de ceaţă: ”Nu ştiu dacă să mai îndrăznesc să cred sau să mai sper. Pur şi simplu, nu ştiu ce va urma. Acum două săptămâni, la un antrenament am simţit o durere, dar speram să nu fie decât o întindere. De data asta este meniscul. Mă aştept la ce e mai rău şi cred că vor urma alte 6 luni pe margine”.

Jucătoarea din naţionala Norvegiei şi a formaţiei Gyor traversează un adevărat coşmar, o perioadă prin care a trecut şi Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016. Din fericire, interul stânga a avut tăria să depăşească momentele de groază din perioada 2011-2013, iar din momentul în care a reînceput să joace handbal la Buducnost, a urcat treptat din nou la cel mai înalt nivel.

Norvegia şi România sunt adversare la Campionatul European de handbal 2018, în cadrul Grupei. Meciul va avea loc la Brest, în 5 decembrie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus