Stiri de ultima ora

Cupa Mondială de rugby. Victorii la scor pentru Italia şi Anglia, rezultatele şi clasamentele

Cupa Mondială de rugby. Victorii la scor pentru Italia şi Anglia, rezultatele şi clasamentele
Sport
Reprezentativa de rugby a Angliei a învins joi selecţionata SUA, scor 45-7, în grupa C de la Cupa Mondială de rugby din Japonia, şi s-a instalat pe primul loc în clasamentul grupei C.

Anglia-SUA 45-7. Naţionala SUA, aflată la prima partidă la Cupa Mondială 2019, a marcat punctele contra Angliei în ultimele secunde joc.

Italia-Canada 48-7. Într-o altă partidă de joi, Italia a surclasat Canada cu scorul de 48-7 (17-0), joi, la Fukuoka, într-un meci din Grupa B. Europenii au obţinut şi punctul bonus ofensiv graţie celor şapte eseuri marcate, de Braam Steyn (7), Dean Budd (12), Sebastian Negri (43), Mattia Bellini (61), Federico Zani (72), Matteo Minozzi (78), la care adaugă unul de penalizare (58). Tommaso Allan a transformat trei (8, 13, 44), iar Carlo Canna unul (73), Allan contribuind şi cu o lovitură de pedeapsă (2). Canadienii au avut un eseu semnat de Andrew Coe (68) şi transformat de Peter Nelson (70).

Squadra Azzurra a reuşit a doua sa victorie în Japonia, după 47-22 cu Namibia. Victoria contra Canadei este şi cea mai clară victorie obţinută până acum la ediţia din Japonia. Totodată, e o premieră pentru Italia să obţină două victorii consecutive la Cupa Mondială.

Clasament Grupa B: 1. Italia 10p; 2. Noua Zeelandă 4p; 3. Africa de Sud 0p; 4. Namibia 0p; 5. Canada 0p.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus