Stiri de ultima ora

CTP, fermecat de Cîrstea: Cum a descris jocul Soranei la această ediţie de la French Open

CTP, fermecat de Cîrstea: Cum a descris jocul Soranei la această ediţie de la French Open
Sport
Sorana Cîrstea (31 de ani, 54 WTA) îşi continuă sezonul excelent, în care a câştigat titlul la Istanbul, a jucat finala la Strasbourg, iar acum e la o victorie de a-şi egala cel mai bun rezultat la French Open, atingerea sferturilor.

Ceea ce înseamnă că, Sorana şi-a asigurat deja o urcare spectaculoasă, în ierarhia virtuală,

Iar jocul solid prestat de „Sori“, mai ales, astăzi, în duelul cu Kasatkina (37 WTA), a fost savurat din plin de Cristian Tudor Popescu, un împătimit al tenisului. Într-o intervenţie la Digi 24, acesta a analizat victoria obţinută de Cîrstea, în turul III.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*A învins-o pe redutabila rusoaică Daria Kasatkina cu un joc de retur şi de contre cum nu s-a văzut până acum în turneul feminin! Intrând un metru în teren pe serviciul 2 al redutabilei Daria Kasatkina şi lăsând-o „în bocanci” pe rusoaică, după directe dure şi un-doi-uri.

*Este cel mai bun joc de retur-contră şi un-doi făcut de Sorana Cîrstea, care în felul acesta ajunge - aş pune titlul „Sorana, back to the future” - înapoi în viitor. De ce? Pentru că e la o optime, e în turul IV la Roland Garros, şi este la o optime de sfertul de finală, sfert de finală pe care l-a atins în 2009, la Roland Garros, când i se spunea „tăietoarea de capete”, pentru că învingea jucătoare cap de serie, jucătoare din Top 10 mondial, ea fiind foarte tânără, avea 19 ani atunci, şi iată că se întoarce acum la jocul ei de atunci.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus