Stiri de ultima ora

CSM Bucureşti - ŢSKA Moscova, scor 32-27, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti - ŢSKA Moscova, scor 32-27, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Sport
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia ŢSKA Moscova, scor 32-27 (20-12), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Victoria a fost dedicată pivotului Crina Pintea, care aniversează în aceeaşi zi împlinirea vârstei de 31 de ani. Neagu a urcat pe primul loc în topul marcatoarelor competiţiei.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovici 6 goluri, Neagu 6, Cvijici 5, Dembele 5, iar de la ŢSKA s-a remarcat Skorobogacenko 6 reuşite.

Cu 106 goluri, Neagu a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor din Liga Campionilor.

Partida de sâmbătă a fost şi ultima la Bucureşti pentru croata Jelena Grubisici, care la 34 de ani a anunţat că va renunţa la handbal după acest sezon, astfel că va avea ocazia, ca în 2016, şi dacă CSM se va califica la Turneul F4, să cucerească trofeul la Budapesta. Cu CSM, la care joacă din 2015, portarul croat a mai câştigat medaliile de bronz în Liga Campionilor, în 2017 şi 2018.

Manşa retur va avea loc în 11 aprilie, la Moscova.

Câştigătoarea dublei manşe se va califica la Turneul Final Four, programat la Budapesta în 29-30 mai.

În celelalte partide din sferturi se confruntă Buducnost - Gyor, Brest - Metz şi Vipers - Rostov. Meciurile retur vor avea loc în 10 aprilie, Rostov - Vipers, Gyor - Buducnost, şi în 11 aprilie, Metz - Brest şi ŢSKA Moscova - CSM Bucureşti (ora 17.00).

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală, după ce a eliminat în optimi formaţia SCM Râmnicu Vâlcea (33-24, 21-27).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus