Stiri de ultima ora

CSM Bucureşti a încheiat cu trei înfrângeri turneele de pregătire din această vară! Urmează Supercupa României cu SCM Rm. Vâlcea. Cine arată mai bine?

CSM Bucureşti a încheiat cu trei înfrângeri turneele de pregătire din această vară! Urmează Supercupa României cu SCM Rm. Vâlcea. Cine arată mai bine?
Sport
CSM Bucureşti a cedat şi în al doilea meci din cadrul turneului din Franţa ”Caraty Challenge Cup”, 30-32 cu Brest Bretagne. Aşadar, „tigroaicele” au înregistrat a treia înfrângere la rând, dacă socotim şi ultima partidă din Suedia cu Holstebro, scor 21-23.

După 23-27 cu Buducnost în ziua precedentă, echipa lui Tomas Ryde nu a avut mai mult succes nici cu Brest Bretagne, cu toate că Nora Mork şi Crina Pintea au fost la înălţime. CSM Bucureşti a început mai bine meciul, s-a desprins chiar la 3 goluri, dar gazdele au terminat totuşi în avantaj la pauză, 16-15.

După pauză, Brest Bretagne s-a desprins la 25-20, un rezultat puţin cam dur, pe care „tigroiacele” nu l-au acceptat. A urmat o cursă de urmărire, iar CSMB a reuşit să ”răstoarne” tabela  în numai câteva minute, revenind la conducere, 27-26 (min. 50). Din acel moment, reprezentanta României nu a mai realizat nimic notabil, astfel că s-a văzut din nou condusă, în final cedând cu 32-30, după ce diferenţa a urcat şi la trei goluri (28-31).

Au marcat pentru CSM: Pintea 8, Mork 7, Moisă 5, Grbic 3, Lekic 2, Vâlcan 2, Klikovac 1, Torstensson 1, Perianu 1.

Interesant, atât CSM Bucureşti, cât şi SCM Rm. Vâlcea au pierdut în ultimele zile cu Buducnost şi Best Bretagne, aşadar, este greu de tras o concluzie, care echipă arată azi mai bine. Un prim răspuns îl vom primi peste o săptămână, când se va desfăşura Supercupa României.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus