Stiri de ultima ora

Criză la Universitatea Craiova, un singur gol marcat în patru meciuri | Romania Libera

Criză la Universitatea Craiova, un singur gol marcat în patru meciuri | Romania Libera
Sport
Universitatea Craiova a remizat, scor 0 – 0, pe terenul formației FC Botoșani. Oltenii au șutat de șase ori pe poartă dar nu au reușit să marcheze.

Actualizat: 22.11.2020 - 10:18

Universitatea Craiova urcă pe primul loc în clasament grație punctului scos pe terenul formației FC Botoșani dar formația de pe locul 2, FCSB, are un meci mai puțin disputat.

Este al doilea meci consecutiv în care echipa pregătită acum de Corneliu Papură nu reușește să înscrie, o contra-performanță pentru o formație care vizează câștigarea campionatului.

„Meritam să înscriem, am avut situaţii bune. Per ansamblu am fost echipa cate a condus jocul. Cel puţin în repriza a doua echipa adversă a încercat să întrerupă jocul, a mai tras de timp. Păcat că nu am înscris. Nu este echitabil rezultatul din punctul meu de vedere, am avut situaţiile cele mai mari. Eram convins că au echipa cea mai bună cei de la Botoşani. Noi am fost cei dezavantajaţi, am avut trei jucători la care nu am putut să apelăm. Sunt două puncte pierdute.”, a spus la finalul meciului antrenorul Corneliu Papură.

FCSB, formația de pe locul 2, poate reveni în fruntea ierarhiei Ligii 1 de fotbal dacă reușește să ia cel puțin un punct din confruntarea de luni cu Gaz Metan Mediaș.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus