Stiri de ultima ora

Cristiano Ronaldo a decis. La ce echipă vrea să-și încheie cariera |

Cristiano Ronaldo a decis. La ce echipă vrea să-și încheie cariera |
Sport
La 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să facă senzație în fotbal , la Juventus Torino. Este golgheter în Serie A, într-o formă de invidiat, dar se gândește și la retragere. 

Starul portughez intenționează să-și încheie cariera la Sporting Lisabona , clubul la care atacantul a debutat în fotbal ul profesionist, sub comanda românului Ladislau Boloni. 

CR7 vrea să-și încheie contractul cu Juventus Torino, valabil până în vara anului 2022, după care să plece la Sporting, când va avea 37 de ani, informează ziarul Record și postul TV Sport Mediaset. 

„Ronaldo are o idee pentru viitorul său, pe care o vom dezvălui aici în premieră: vrea să-şi încheie ciclul la Juventus şi apoi să joace doi ani la Sporting", a declarat jurnalistul italian Claudio Raimondi la Sport Mediaset.

Cifre impresionante pentru Ronaldo la Juventus, la 36 de ani

În actuala ediție de campionat, Cristiano Ronaldo a jucat 30 de partide în 34 de etape, în care a înscris 27 de goluri și a oferit 2 pase decisive. În UEFA Champions League a reușit 4 goluri și 2 assisturi în 6 meciuri, iar în Cupa Italiei a înscris 2 goluri în 3 apariții. 

Potrivit portughezului, obiectivul pentru sezonul curent este clasarea cu Juve în primele 4 echipe, pentru calificarea în UEFA Champions League. 

CR7 a debutat la Sporting în anul 2002, iar în 2003 a plecat la Manchester United. În 2009 s-a transferat la Real Madrid, iar în 2018 a semnat cu Juventus. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus