Stiri de ultima ora

Craiova s-a înţeles cu Bogdan Vătăjelu! Suma răscumpărării jucătorului vândut la Sparta Praga. Oltenii pregătesc încă o ”repatriere”

Craiova s-a înţeles cu Bogdan Vătăjelu! Suma răscumpărării jucătorului vândut la Sparta Praga. Oltenii pregătesc încă o ”repatriere”
Sport
Bogdan Vătăjelu s-a întors la U Craiova , el ajungând ieri-noapte în cantonamentul alb-albaştrilor din Austria. Fundaşul stânga de 26 de ani urmează să semneze un contract pe trei ani, cu posibilitate de prelungire.

Vândut la Sparta Praga pe 1,4 milioane de euro, vâlceanul revine în Bănie după doi ani şi jumătate petrecuţi în Cehia, Craiova urmând să achite 350.000 de euro pentru „repatrierea” lui.

Vătăjelu a jucat puţin la Sparta Praga, care l-a împrumutat în ultima jumătate de an la Jablonec, pentru care a reuşit două goluri în 14 meciuri.

Craiova l-a cumpărat pe Vătăjelu în 2014 de la Metalul Reşiţa, cu 200.000 de euro, gruparea bănăţeană tranformată ulterior în Sportul Snagov încasând încă 300.000 de euro la vânzarea jucătorului în Cehia.

Revenirea lui Vătăjelu ar putea însemna cedarea lui Nicuşor Bancu, internaţionalul lui Contra fiind urmărit de mai multe echipe. Totodată, un alt jucător care este pe cale să revină în Bănie este Andrei Ivan. Atacantul nu a dat un răspuns definitiv, fiindcă, atât el, cât şi cei de la FC Krasnodar îşi pun speranţa într-o evoluţie bună la Euro U21 a românului, care şi-ar găsi astfel o echipă dispusă să achite suma cerută de ruşi, de 2,5 milioane de euro.

Cum Ivan nu a rupt gura târgului în Italia şi San Marino, el este aproape de a semna din nou cu Craiova.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus