Stiri de ultima ora

Cornel Dinu face praf Dinamo: Ce a făcut de nervi după o nouă înfrângere

Cornel Dinu face praf Dinamo: Ce a făcut de nervi după o nouă înfrângere
Sport
Fostul jucător, antrenor şi conducător al formaţiei din „Ştefan cel Mare“ e oripilat de cum arată echipa în acest moment, aflată pe ultimul loc în play-out.

Dinamo e următorul colos din fotbalul românesc, după Rapid, Timişoara, Universitatea Cluj sau FC Argeş, care se pregăteşte să debuteze în liga secundă.

Adică, un scenariu care era de neconceput până acum câţiva ani. Dinamo de astăzi însă e o echipă care stârneşte compasiune, iar rezultatele ei din play-out vorbesc de la sine: patru meciuri, patru înfrângeri, un gol marcat, şase primite. Şi cu cine? Cu Voluntari (0-1), cu Sepsi (1-3), cu Poli Iaşi (0-1) şi cu Clinceni (0-1). 

Nu degeaba după ultima înfrângerea, cea cu Voluntari de duminică, Cornel Dinu s-a dezlănţuit în dialog cu cei de la „Fanatik“. „Mai e ceva de spus? Divizia B…Am dat câinii afară din casă. M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei şi să-i dau afară din casă în repriza a doua. Mizeria din afară a pătruns şi la Dinamo şi a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc şi au decis soarta echipei în ultimii şapte ani. Sunt 15 antrenori în şapte ani, de când e lepra asta de Negoiţă. Numai anul ăsta au fost patru“, a fost un fragment din declaraţiile acide făcute de Dinu.

La cum arată, Dinamo n-are nicio şansă să se salveze de la retrogradare. Şi retrogradată nu o mai ia nimeni. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus