Stiri de ultima ora

Conor McGregor si Manny Pacquiao in ACELASI RING! Anuntul care PUNE PE JAR tot internetul

Conor McGregor si Manny Pacquiao in ACELASI RING! Anuntul care PUNE PE JAR tot internetul
Sport
Boxerul de origine filipineza a semnat un contract cu firma de management care il reprezinta si pe luptatorul irlandez. McGregor a reactionat imediat la aflarea vestii si i-a urat "Bun venit in echipa, Emmanuel" pe contul oficial de Twitter.

Welcome to the team Emmanuel. https://t.co/VnFsahczo5

Mutarea vine la scurt timp dupa ce McGregor a anuntat ca isi doreste in palmares o centura la boxul profesionist. In 2017 l-a provocat pe Floyd Maywathter in celebra "Money Fight, pe care a pierdut-o fara drept de apel in fata boxerului.

Dupa lupta, Mayweather a castigat 100 de milioane de dolari, in timp ce irlandezul a primit 30 de milioane de dolari, insa neoficial, in contul boxerului ar fi intrat 275 de milioane, iar McGregor, 85 de milioane.

Inainte de lupta cu "Cowboy" Cerrone, pe care a castigat-o cu un K.O in 40 de secunde, McGregor declara ca vrea sa lupte cu marile staruri ale boxului.

"Tintesc mai sus mereu! Mi-ar placea o revansa cu Floyd Mayweather, insa si un meci cu Manny Pacquaio. Stiu ca Manny ar vrea, trebuie sa vedem la ce categorie de greutate, insa sunt interesat", a declarat McGregor.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus