Stiri de ultima ora

"Coniacul m-a ajutat sa trec cu bine peste asta!" | Darren Cahill dezvaluie ce ii place cel mai mult in Romania si o lauda pe Simona: "Nimeni altcineva nu isi iubeste tara mai mult decat ea!" |

Coniacul m-a ajutat sa trec cu bine peste asta! | Darren Cahill dezvaluie ce ii place cel mai mult in Romania si o lauda pe Simona: Nimeni altcineva nu isi iubeste tara mai mult decat ea! |
Sport
Darren Cahill a fost primit ca la carte de familia Halep, care i-a oferit antenorului australian un coniac pentru a trece mai usor peste jet lag. Intr-un interviu oferit ProSport , tehnicianul de la Antipozi s-a declarat incantat de revenirea in Romania.

"Imi este intotdeauna dor de Romania. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, in ultimii ani si imi place sa revin aici. Chiar si coniacul e bun, tatal Simonei mi-a oferit ieri aceasta bautura, m-a ajutat sa trec cu bine de aceasta zi," a dezvaluit Darren Cahill pentru ProSport.

Intrebat daca va face deplasarea la Tokyo alaturi de Simona Halep, pentru a-i fi alaturi in timpul Olimpiadei din aceasta vara, australianul a raspuns: "Sper. Depinde de program, dar in acest moment, acesta este planul, sa merg cu ea la Jocurile Olimpice," a adaugat Cahill. 

Welcome back to the best country in the world, @darren_cahill ????????

First day back after 2 weeks of rehab and back on the clay. Today was a good day ???? pic.twitter.com/sCfJ896g7G

— Simona Halep (@Simona_Halep) April 12, 2021

Cat despre diferentele si asemanarile dintre australieni si romani, Darren Cahill a explicat pe larg: "Cel mai mult in Romania imi plac oamenii. De fapt, romanii sunt foarte asemanatori cu australienii. Cei pe care ii cunosc m-au tratat foarte bine, este o tara foarte relaxata. Cred ca oamenii sunt la fel ca si australienii, care suntem foarte departe de restul lumii, ne place sa calatorim, ne place sa iesim din Australia, ne place sa vorbim despre tara noastra, despre cat de frumoasa este. Cred ca si romanii sunt asemanatori. Locurile voastre de la tara sunt absolut senzationale," a completat antrenorul impreuna cu care Simona Halep a castigat primul titlu de Grand Slam al carierei, Roland Garros 2018. 

Nu in ultimul rand, Darren Cahill a lamurit dilema unui potential schimb de tara intre Simona Halep si el, raspunzand la intrebarea: "Daca ai schimba tara cu Simona Halep pentru un an, cine ar ceda primul?"

"Ea ar ceda prima. Isi iubeste tara mai mult decat oricine altcineva pe care am cunoscut in viata mea, asa ca ar rezista cateva saptamani in Australia si apoi ar fi intr-un avion, direct inapoi in Romania," a fost replica amuzanta oferita de Cahill. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus