Stiri de ultima ora

Concedieri pe bandă: Ultima clasată din Liga I şi-a dat afară antrenorul. Explicaţia oficială a unei decizii inevitabile

Concedieri pe bandă: Ultima clasată din Liga I şi-a dat afară antrenorul. Explicaţia oficială a unei decizii inevitabile
Sport
La câteva ore după ce Hermannstadt s-a despărţit de Eugen Neagoe, un alt tehnician care, spre deosebire de omologul său de la Sibiu, se ţinea de scaun a fost aruncat peste bord.

Pauza de iarnă nici n-a început bine în Liga I şi deja două echipe s-au despărţit de antrenorii cu care au disputat ultimele partide din acest an.

, şi de FC Voluntari, care s-a hotărât să-l dea afară pe Cristiano Bergodi. Iar asta în ciuda faptului că, după înfrângerea de sâmbătă cu CFR Cluj, a 15-a în 21 de partide, italianul a spus că vrea să rămână în funcţie!

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a clarificat însă lucrurile într-o intervenţie la Digi Sport, lăsând de înţeles că Bergodi e deja istorie.

Ce a spus Florentin Pandele?

*Îl respect foarte mult pe Cristiano, dar echipa se găseşte într-un impas. Trebuie ori să schimbăm 15 jucători, ori să schimbăm antrenorul. Consiliul de Administraţie decide asta.

Ce a spus Cristiano Bergodi imediat după meci?

*Am vorbit cu conducătorii, dar nu vreau să spun mai multe. O să vedem ce se va întâmpla. Nu ştiu dacă ei sunt mulţumiţi de mine, dar nici eu nu sunt mulţumit de ceea ce s--a întâmplat în acest an. O să vedem ce se întâmplă.

*Nu e o chestie de plecare. Trebuie să vedem dacă vor veni jucători, dacă vrem să schimbăm, dacă avem pe cineva care e în stare să găsească jucători, pentru că nu e uşor, sincer. M-am chinuit mult. Suntem toţi vinovaţi pentru această situaţie în clasament.

victorie, 5 egaluri şi 15 înfrângeri a adunat FC Voluntari în 21 de meciuri de campionat, ocupând ultimul loc cu 8 puncte.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus