Stiri de ultima ora

Comedie pură în Hermannstadt - Viitorul, meci cu trei penaltiuri şi două eliminări. Cum arată clasamentul Ligii 1

Comedie pură în Hermannstadt - Viitorul, meci cu trei penaltiuri şi două eliminări. Cum arată clasamentul Ligii 1
Sport
Meciul dintre Hermannstadt şi FC Viitorul Constanţa, disputat vineri seară, în etapa a 16-a a Ligii 1 la fotbal, a fost unul plin de evenimente.

Chiar dacă în partida de la SIbiu s-au acordat 3 lovituri de la 11 metri, întâlnirea s-a terminat la egaliate, scor 1-1, o singură lovitură de pedeapsă fiind transformată în gol. 

Oaspeţii au deschis repede scorul prin Achim, care a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri uşor acordată. În minutul 40, a fost rândul gazdelor să beneficieze de un penalti, corect arătat, pentru un henţ în careu, dar şutul lui Petrescu a fost apărat de Căbuz.

Minutul 77 a adus o faza de comedie antologică. Adrian Cojocaru a fluierat fault la o simulare a lui Iancu. Arbltrul a dictat lovitură de la marginea careului mare, chiar dacă simularea avusese loc la 3-4 metri în suprafaţa de pedeapsă. Au urmat proteste ale celor de la Viitorul şi Cojocaru s-a răzgândit şi a arătat punctul cu var. A fost rândul celor de la Hermannstadt să vocifereze, dar arbitrul nu şi-a mai schimbat decizia. În schimb, autorul aşa zisului fault, Petrescu, a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, el fiind urmat şi de antrenorul Neagoe, trimis în tribune pentru proteste. Lovitura de la 11 metri a fost însă ratată, mingea lovind bara.

 Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru

”Arată că sunt nişte repetenţi care îi învaţă pe alţi repetenţi. Eu nu am văzut aşa ceva. Trebuie să fii ferm când arăţi punctul cu var. Dacă acesta este un limbaj al corpului, eu mă duc să mă fac preot, că mai am timp. E tipic pentru simulare. Nici de cum, din lateral o mână pusă nu mă face să cad în faţă. Este simulare”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Antrenorul oaspeţilor, Gheorghe Hagi, a primit cartonaş galben în minutul 45+2.

Hermannstadt: Novo - Luchin, Viera, I. Stoica, Buşu – Dumitriu (Yazalde ’90), Dâlbea, Offenbacher (Taira ’83) – Vodă (Petrescu ’18), Debeljuh, Buzan.

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri (Iacob ’90) - Matei (Pitu ’85) - Iancu, Ganea (Munteanu ’54).

Cartonaşe galbene: Stoica ’13, Dâlbea ’19, Petrescu ’46, ‘75 / Iancu ’15,  Ţîru ’39, Ganea ’52, Boboc ‘68

Cartonaşe roşu: Petrescu ‘75, Neagoe ‘75

Într-un alt meci al etapei a 16-a, Astra Giurgiu a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 19, după un assist al lui Budescu.

Astra Giurgiu: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima - Fl. Matei (Begue ’55), Simion, Crepulja, Radunovic - V. Gheorghe (Biceanu ’71), Alibec (Tounkara ’88)xâ, Budescu. Antrenor: Bogdan Andone

FC Voluntari: Râmniceanu - Struna, Achim, Armas, Alex Vlad - Căpăţână, Gorobsov (Signorelli ’74), Laidouni - Măţan, Papazoglou (Simonovski ’69), Ion Gheorghe. Antrenor: Cristiano Bergodi 

Cartonaşe galbene: Tamaş ’58, Alibec ’85, Crepulja ‘90 / Gorobsov ’60, Ion Gheorghe ‘78
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus