Stiri de ultima ora

Coman şi Lazăr, suspendaţi trei, respectiv două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Coman şi Lazăr, suspendaţi trei, respectiv două etape de Comisia de Disciplină a FRF
Sport
Portarul formaţiei Astra Giurgiu şi mijlocajul dinamovist Valentin Lazăr au fost sancţionaţi, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF cu suspendare pentru trei jocuri, respectiv două meciuri, în urma incidentelor de la finalul partidei de duminică, informează site-ul oficial al LPF.

"În baza art.52.1., raportat la art. 53, alin.1 şi 4 si art.5, alin.2.d şi alin.3 din RSTJF se sancţioneaza jucătorul Coman Dănuţ (FC Astra) cu suspendare pentru 3 jocuri şi o penalitate de 7.500 lei; În baza art.52.1.a, raportat la art.53, alin.1 şi 4 şi art.5, alin.2.d si alin.3 se sancţioneză jucătorul Lazăr Valentin (FC Dinamo ) cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate de 6.800 lei", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Totodată, jucătorul Onduku Gomo (Concordia Chiajna), eliminat în meciul cu FC Braşov , a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei.

La sfârşitul meciului Dinamo - Astra Giurgiu, scor 2-0, de duminică, au avut loc incidente între jucători pe culoarul de la vestiarele arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare, fiind necesară intervenţia agenţilor de securitate.

Potrivit unor martori, portarul Astrei, Dani Coman, care avusese în timpul partidei o altercaţie cu Valentin Lazăr, l-a lovit cu capul în faţă pe jucătorul dinamovist, moment în care au sărit la bătaie mai mulţi jucători, fiind nevoie de intervenţia agenţilor de securitate.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus