Stiri de ultima ora

Ciprian Deac oferă declarația zilei: "De două luni de zile nu joc nimic"

​CFR a plecat cu toate punctele de pe terenul celor de la ȚSKA, dar au existat și nemulțumiți în lotul campioanei României. La finalul partidei de la Sofia, Ciprian Deac a oferit declarația zilei: "De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întâmplă cu mine".

Deac și nemulțumirea de sine

"Ştiam exact ce jucători au, ştiam că vom avea un meci dificil. E bine că n-au reuşit să marcheze la început şi ne-am dus în 0-0. Noi marcăm mult din faze fixe, dar şi exersăm foarte mult. Mister a fost calm la pauză, jucăm cu echipe bune, nu sunt echipe slabe în Europa League. Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu.

De două luni de zile nu joc nimic, nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Sunt foarte realist. Nu e jocul meu, nu sunt mulţumit de mine, vreau mai mult pe faza ofensivă.

Poate m-a ajuns şi vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. Încerc să mă pregătesc mult mai mult decât cei tineri, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, dar sper să-mi revin. Sunt foarte supărat pe mine şi pentru meciurile de la echipa naţională" - Ciprian Deac, la Digisport.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus