Stiri de ultima ora

Cine ar fi zis? Rednic e umilit, Papură face minuni după Piţurcă! Iaşi - Craiova, meci cu 7 goluri!

Cine ar fi zis? Rednic e umilit, Papură face minuni după Piţurcă! Iaşi - Craiova, meci cu 7 goluri!
Sport
În pauza de iarnă, moldovenii l-au înlocuit pe Mihai Teja (ajuns la Voluntari) cu Mircea Rednic, iar oltenii, rămaşi fără fostul selecţioner al României, au recurs la o soluţie de criză. Acum, după primele trei etape din 2020, rezultatele sunt total neaşteptate de ambele părţi!

Ce dezastru devine acest sezon pentru Poli Iaşi, echipă care a început campionatul cu un parcurs excelent: patru victorii şi două remize în primele şase runde! Apoi, a început prăbuşirea: în următoarele 16 etape, adică cele până la finalul anului 2019, Iaşiul a mai câştigat un singur meci: 2-1 cu CFR Cluj! În rest, cinci remize şi zece înfrângeri dintre care ultimele cinci la rând. Bineînţeles, după o asemenea catastrofă, Mihai Teja a fost schimbat. În locul său a fost adus Mircea Rednic pe post de salvator. „Puriul“ continuă însă dezastrul la Iaşi!

Echipa a fost umilită, sâmbătă seară, de Craiova, scor 2-5! Oltenii au condus la Copou cu 3-0 (Niţu 10, Cicăldău 16-penalty, Bălaşa 22) şi, chiar dacă gazdele au redus din diferenţa (Frăsinescu 52, De Iriondo 69), Craiova şi-a întregit seara excelentă, marcând prin Bancu (81) şi Koljici (88).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus