Stiri de ultima ora

Ciclism: Chris Froome și-a prelungit până în 2018 contractul cu Sky

Ciclism: Chris Froome și-a prelungit până în 2018 contractul cu Sky
Sport
Chris Froome, primul britanic dublu câștigător al Turului ciclist al Franței, și-a prelungit până în 2018 contractul care îl leagă de echipa Sky din 2010, a anunțat marți rutierul în vârstă de 30 ani.

Sunt încântat de anunțul prelungirii contractului meu cu echipa Sky până la sfârșitul anului 2018", a scris pe Twitter ciclistul britanic. "Sunt nerăbdător să obținem alte victorii împreună .

Chris nu este doar unul dintre rutierii cei mai talentați și cei mai angajați de pe planetă, el este și un formidabil ambasador pentru sport, afirmă într-un comunicat al Sky directorul său de cursă, Dave Brailsford. "Sky este mândră că el este liderul său. Este un câștigător și asta înseamnă mult înaintea debutului noului sezon .

Sky este esențială în victoriile mele de până acum, deci a fost o decizie ușor de luat, adaugă campionul britanic în același comunicat. Valorile lor sunt și ale mele și sunt mândru să alerg pentru o echipă care demonstrează că poate câștiga curat cea mai mare cursă din lume. 2015 a fost un an magnific pentru mine, atât personal, cât și profesional, și este un mod frumos de a începe anul 2016. Sunt mai motivat ca oricând și am mari ambiții în acest an olimpic .

Ca și în 2013, Froome a câștigat în 2015 pentru a doua oară Turul Franței. El va începe sezonul 2016 cu Herald Sun Tour, o cursă pe etape prevăzută în Australia între 3 și 7 februarie.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus