Stiri de ultima ora

CFR Cluj - FCSB, meci uriaş, diseară, în Supercupa României: Becali, ironii la adresa ardelenilor

CFR Cluj - FCSB, meci uriaş, diseară, în Supercupa României: Becali, ironii la adresa ardelenilor
Sport
Duelul care aduce faţă în faţă campioana din sezonul trecut şi câştigătoarea Cupei României a devenit un prilej de ironie şi de atacuri subtile în cele două tabere, înainte de startul play-off-ului, în weekend.

Tonul l-a dat, ca de obicei, Gigi Becali, care s-a luat de modul în care CFR a fost arbitrată, în ultimele săptămâni. „Acum o să fie greu pentru că nu-l avem pe Olaru. E jucător de bază la noi. O să fie greu fără Olaru, dar asta e. Să vedem ce o să fie. Face Domnul ce vrea, o să-i facă dreptate lui nenea Edi (n.r. - Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj), care învăţat să joace cu doi oameni în plus. Dar se supără şi ne zice să nu mai vorbim despre arbitraj. Cum să mai tac? Nu mai pot să tac niciodată! Trebuia să avem 13 puncte faţă de CFR Cluj, dar au fost greşeli de arbitraj. Dar lui nenea Edi nu-i convine. Să-i dăm toate campionatele lui, să-i dăm toţi arbitrii. Să-i clonăm pe Kovacs (n.r. - Istvan Kovacs) şi Călin (n.r. - Iulian Călin). Aşa vrea nenea Edi!“, a spus patronul FCSB pentru gsp.ro.

Replica lui Edward Iordănescu a venit în conferinţa de dinaintea Supercupei. „N-a existat conferinţă în care să nu fiu întrebat de domnul Becali. Sincer, nu mă interesează ce spune şi ce face. Nu vreau să mai comentez. Îl respect şi nu vreau să mai comentez. Îmi doresc ca la această finală să fie un arbitraj corect şi echidistant. Nu-mi doresc greşeli de arbitraj în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra puţin balanţa. O să vedeţi, în perioada următoare, clubul o să iasă cu o analiză clară a tot ce au însemnat greşelile pro şi contra şi atunci, probabil, anumite personaje o să tacă şi o să comenteze mai puţin de CFR“, a spus tehnicianul CFR-ului.

Petrescu, sub o mare presiune

În condiţiile în care discuţiile de dinaintea Supercupei s-au axat pe arbitraj, omul care va conduce partida din această seară va avea o misiune destul de grea.

Vorbim despre centralul Radu Petrescu (39 de ani) din Bucureşti. Acesta va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Marius Marica. Rezervă sa va fi Iulian Dima. În acest sezon de Liga I, Petrescu a arbitrat FCSB o singură dată, fiind de patru ori delegat la partidele CFR-ului. Iată rezultatele:
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus