Stiri de ultima ora

CFR Cluj a câștigat, Dan Petrescu a fost eliminat | Romania Libera

CFR Cluj a câștigat, Dan Petrescu a fost eliminat | Romania Libera
Sport
CFR Cluj a câștigat la limită meciul cu FC Botoșani. Antrenorul Dan Petrescu a văzut o jumătate de repriză secundă din tribune după ce a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Actualizat: 18.10.2020 - 10:17

Dan Petrescu a fost un pachet de nervi la meciul câștigat cu 2 – 1 de echipa sa pe teren propriu în fața formației FC Botoșani. Colericul antrenor a primit un cartonaș galben pentru proteste în minutul 36, atunci când scorul era 1 – 1, goluri marcate în minutul 15 de Debeljuh, respectiv Fili în minutul 27.

Al doilea cartonaș galben și, implicit, cartonașul roșu au fost văzute de Dan Petrescu în minutul 66, la scorul de 1 - 1. Atunci CFR Cluj reușise să înscrie prin Vinicius dar centralul a anulat reușita fluierând un fault în atac la Denis Ciubotariu.

Antrenorul de la CFR Cluj a luat foc pe marginea terenului iar centralul Sebastian Colțescu l-a trimis în tribune pentru a doua jumătate a reprizei secunde. Dan Petrescu s-a mai linștit din minutul 76 când Vinicius a marcat un gol regulamentar și a stabilit scorul final la 2 – 1 pentru gazde.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus