Stiri de ultima ora

Cel mai scump fotbalist din istorie, refuzat când a cerut o poză. Drogba: "Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză. Am aflat apoi că era Mbappe" (FOTO)

Cel mai scump fotbalist din istorie, refuzat când a cerut o poză. Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză. Am aflat apoi că era Mbappe (FOTO)
Sport
Cel mai scump fotbalist din istorie, refuzat când a cerut o poză. Drogba: "Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză. Am aflat apoi că era Mbappe" (FOTO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 03 Dec 2019, 12:19

Moment inedit luni seară cu ocazia galei în care a fost decernat Balonul de Aur pentru 2019! Fostul mare atacant Didier Drogba a povestit cum în urmă cu 10 ani a refuzat un copil care i-a cerut să facă o poză, iar acesta nu este altcineva decât Kyllian Mbappe care a ajuns acum să reprezinte cel mai scump fotbalist din lume, odată cu transferul de la Monaco la PSG.

Mai exact, după meciul din semifinalele Ligii Campionilor dintre Chelsea și Barcelona, Drogba a refuzat să facă poza precum îi cere starul francez fiind nervos pe rezultatul meciului și arbitrajul de la acea partidă.

"Acum 10 ani, după un meci, un copil a venit la mine și m-a rugat să facem o poză. L-am refuzat din cauza rezultatului și a arbitrajului. Am aflat apoi că era Kylian Mbappe. Acum vreau să-mi repar greșeala", a spus Drogba, la gala de la Paris, care a avut loc luni seara.

După această dezvăluire, Drogba l-a rugat pe Mbappe, prezent și el pe scenă, să facă împreună un selfie alături și de cei prezenți în sală.

Kylian Mbappe, în vârstă de 20 de ani, a fost transferat de Paris Saint-Germain, în 2017, pentru o sumă totală de aproximativ 180 de milioane de euro. Francezul, campion mondial în 2018, a înscris 70 de goluri în cele 100 de partide disputate pentru parizieni.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus