Stiri de ultima ora

Cel mai bun jucător al CFR-ului, OUT 100%! Anunţul lui Dan Petrescu e clar: "N-are teamă, dar nu-l băgăm"

Cel mai bun jucător al CFR-ului, OUT 100%! Anunţul lui Dan Petrescu e clar: "N-are teamă, dar nu-l băgăm"
Sport
În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. Ardelenii s-au impus cu 1-0, fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 28 de ani.

Cotat la 3,5 milioane de euro, Ţucudean traversa cel mai bun moment al carierei. Problemele cardiace l-au făcut să rateze meciurile din finalul sezonului trecut, însă Dan Petrescu a dat asigurări că Ţucudean va reveni în cel mai scurt timp pe teren. De-a lungul carierei, arădeanul a mai jucat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB , ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul.

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv, din turul 2 al Ligii Campionilor este programat miercuri, de la 21:00. Partida din prima manşă poate fi urmărită pe Look Sport şi Digi Sport şi în format live blog pe www.prosport.ro.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus