Stiri de ultima ora

Ce spune despre experienţa la FCSB un fost antrenor: Util, doar atât

Ce spune despre experienţa la FCSB un fost antrenor: Util, doar atât
Sport
Bogdan Andone este copia lui Costel Gâlcă la temperament şi la profesionalism. A fost un excelent fotbalist de Liga 1 şi este un tip extrem de serios şi disciplinat. Genul de fotbalist şi de om pe care te poţi baza în orice situaţie. Andone a pregătit FCSB pentru o scurtă perioadă deşi a evoluat ca jucător pentru Rapid Bucureşti.

Ce spune despre experienţa la FCSB un fost antrenor: Util, doar atât

Bogdan Andone este copia lui Costel Gâlcă. Mă refer la temperament şi la profesionalism. A fost un excelent fotbalist de Liga 1 şi este un tip extrem de serios şi disciplinat. Genul de fotbalist şi de om pe care te poţi baza în orice situaţie. E adevărat, la modă e să faci zgomot, dar Bogdan, prin profesionalism şi discreţie, impune respect şi celui mai dificil fotbalist. Munca lui la FCSB şi mai ales Astra cred că este edificatoare.

Iată ce spune Bogdan Andone într-un interviu acordat lui Narcis Răducan, devenit blogger sportiv.

Bogdan mai visezi noaptea cum marchezi în meciuri importante aşa cum o făceai frecvent în carieră?

Visez în continuare la golurile marcate, dar şi la ratările irosite!

Ai făcut o mişcare foarte surprinzătoare, ai renunţat la confortul financiar de a fi secundul lui Şumi şi ai urmat poziţia de principal cu toate riscurile. Care ţi-a fost motivaţia?

Simt că am ceva de transmis jucătorilor, o filosofie de joc personală, principii de pregătire, de comportament, de joc, etc.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus