Stiri de ultima ora

Ce riscă Universitatea Craiova după incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni

Ce riscă Universitatea Craiova după incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni
Sport
Partida a fost întreruptă aproximativ 30 de minute după ce arbitrul Arnold Hunter a fost lovit în cap de un obiect aruncat de suporterii craioveni, în timp ce o petardă a explodat la mică distanţă de el

Prezent în studioul Digisport, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a înaintat un scenariu apocaliptic pentru echpa din Bănie. 

”El putea să continue meciul, cât timp mai erau 20 de secunde şi jucătorii nu au vrut să mai joace. Mi-a spus cineva că există două precedente în Europa, în care jocul a continuat, după ce un asistent a fost lovit în cap, iar, de fiecare dată, UEFA a decis ca echipa respectivă să piardă calificarea. UEFA a întors rezultatul. Există posibilitatea ca Universitatea Craiova să păţească acelaşi lucru, dar nu mi se pare normal. Dacă meciul s-ar fi oprit, Craiova pierdea la masa verde. Am avut impresia că oficialii UEFA delegaţi nu ştiau regulamentul. Au bâlbâit foarte mult luarea unei decizii””, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă mai bine de 30 de minute.

După ce a primit îngrijiri medicale 7 minute, Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta. În meciul tur rezultatul a fost egal 0-0
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus