Stiri de ultima ora

Ce fel de miză are Adi Mutu ca antrenor? Dezvăluiri de excepție într-un interviu cu Irina Păcurariu | Romania Libera

Ce fel de miză are Adi Mutu ca antrenor? Dezvăluiri de excepție într-un interviu cu Irina Păcurariu | Romania Libera
Sport
Ce fel de miză are Adi Mutu ca antrenor? Dezvăluiri de excepție într-un interviu cu Irina Păcurariu

Un nou sezon „Rețeaua de idoli” debutează în forță cu un interviu în exclusivitate cu Adrian Mutu, selecționerul care va conduce echipa de fotbal a României în meciurile Campionatului European U21 transmis de TVR.

21.03.2021 - 14:05

Cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu provocă celebrităţile la un dialog sincer pe subiecte tabu într-un nou sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Emisiunea se va difuza luni, 22 martie, de la ora 21.00 și în reluare duminică, 28 martie, de la ora 21.00.

A fost supranumit Briliantul și Il Fenomeno pe vremea când juca pe postul de atacant sau extremă stânga. Ce spune Adrian Mutu din poziția de selecționer al reprezentativei U21 a României despre grupa de foc de la Euro 2021 U21: „Nu ne e frică de nimeni!".Despre fostul internațional Adrian Mutu se știe că este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise (din 22 martie 2013), record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi, dar și singurul român care a ajuns la borna 100 de reușite în Serie A. E într-un top select, având 103 goluri.

Ce fel de miză are Adrian Mutu ca antrenor? Să creeze echipe, rezultate pentru România. „Aroganța înseamnă și încredere în sine, antrenez la nivel înalt”, a declarat fostul sportiv care deține încă recordul golurilor înscrise pentru România în mai puține meciuri pe teren decât a avut idolul său, Gheorghe Hagi.

România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Țările de Jos (Olanda) și Germania, echipa care i-a eliminat pe „tricolori” din semifinalele turneului final de anul trecut: „E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi. Nu ne e frică de nimeni, mergem cu încredere. O să muncim și o să dăm totul pe teren, ca să facem o figură frumoasă. Vrem să repetăm performanța din 2019 și poate să o depășim. Avem încredere în noi", a spus Adrian Mutu.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus