Stiri de ultima ora

"Cate mai dai? Cate mai dai?!" Simona Halep, cu nervii la pamant in meciul pierdut cu Elise Mertens la Madrid: cifrele dezastruoase care motiveaza esecul romancei  |

Cate mai dai? Cate mai dai?! Simona Halep, cu nervii la pamant in meciul pierdut cu Elise Mertens la Madrid: cifrele dezastruoase care motiveaza esecul romancei  |
Sport
Simona Halep a parasit competitia WTA 1000 de la Madrid, in urma unei infrangeri dure, suferite in fata belgiencei Elise Mertens (16 WTA), care a invins-o, scor 4-6, 7-5, 7-5. 

Jocul practicat de numarul 3 WTA a fost definit de risc, Simona Halep comitand un numar-record de greseli nefortate, 48, total atipic ei, dar e notabil ca Simona a lovit si de 40 de ori direct castigator, o performanta rar vazuta in jocul campioanei en-titre de la Wimbledon.

Parte a erorilor nefortate a fost cauzata de dublele greseli comise, in legatura cu care Simona Halep s-a enervat cumplit la inceputul setului decisiv. La scorul de 2-1, 30-15 in setul trei, Simona Halep a facut o dubla greseala, dupa care a strigat: "Cate mai dai? Cate mai dai?", aratandu-se exasperata de prestatia nefasta la serviciu. 

De-a lungul celor doua ore si 34 de minute de joc, Simona Halep a comis 10 duble greseli, a avut un procentaj de 66% la primul serviciu, dar a castigat doar 57% din punctele jucate cu prima serva si doar 43% din cele jucate cu serviciul doi. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus