Stiri de ultima ora

Cîrstea, daune totale: Eliminată după primul tur la Madrid, out de la Roma! Anunţul Soranei

Cîrstea, daune totale: Eliminată după primul tur la Madrid, out de la Roma! Anunţul Soranei
Sport
Sorana Cîrstea (58 WTA) a câştigat, acum nouă zile, trofeul la Istanbul, la o distanţă de 13 ani, după primul ei triumf, în circuitul WTA. Prin acest succes, românca a intrat pe locul 3 într-un clasament inedit,

În finala de la Istanbul, „Sori“ a învins-o chiar pe Elise Mertens (16 WTA), adică jucătoarea pe care o va întâlni, astăzi, Simona Halep, în optimile de la Madrid Mutua Open. Ora partidei a fost anunţată de organizatori, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Revenind la Cîrstea, din păcate, aceasta a părăsit repede turneul de la Madrid, după primul tur, fiind învinsă de americanca Jessica Pegula (33 WTA), scor 6-7, 3-6. Şi nu doar că a pierdut meciul, dar Sorana s-a şi accidentat la gleznă, în timpul întâlnirii. Motiv pentru care acum a fost nevoită să se retragă de la Italian Open (10-17mai), întrecere găzduită de Roma, ultima înainte de French Open 2021 (30 mai - 13 iunie).

Ce a anunţat Sorana Cîrstea pe Instagram?

*Nu pot juca la Roma din caza accidentării suferite în primul meci de la Madrid. Regret că am părăsit turneul de la Madrid aşa devreme şi nu din cauza mea, dar asta este viaţa.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus