Stiri de ultima ora

Când s-a gândit prima dată Săpunaru la retragerea de la naţională: "Eram în aeroport la Oslo...". Dezvăluirea unui oficial al FRF!

Când s-a gândit prima dată Săpunaru la retragerea de la naţională: "Eram în aeroport la Oslo...". Dezvăluirea unui oficial al FRF!
Sport
Fundaşul nu a fost convocat de Cosmin Contra pentru ”dubla” cu Spania şi Malta, iar anunţul oficial al retragerii a venit zilele trecute, deşi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, dezvăluie că jucătorul se gândea să renunţe la naţională din vară, de la meciul cu Norvegia.  

"Mie mi-a spus Cristi Săpunaru după meciul cu Norvegia, din luna iunie, în aerportul de la Oslo, că el vrea să se retragă. I-am spus: Măi, Cristi, mai gândeşte-te, niciodată nu te juca cu vorbele . Mai ales că sunt foarte bun prieten cu el.

Şi atunci mi-am pus întrebările de ce şi pentru ce spune Cristi treburile astea în aeroport la Oslo. Nu ştiu dacă s-a întâmplat ceva în vestiar că aia nu-i zona mea", a spus Stoichiţă la Digi Sport.

Oficialul FRF susţine că între Săpunaru şi Contra nu a fost niciun conflict: "Nu cred că s-a întâmplat ceva atunci între Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra că ar fi răsuflat. După care a urmat o perioadă de tăcere între Cosmin şi Cristi. Apoi a venit această acţiune în care el nu a mai apărut. Nu a fost o situţie conflictuală, ci astea au fost opţiunile lui Cosmin. Nu este o altă chestiune decât una tehnică. Între Cosmin şi Cristi nu s-a întâmplat nimic".

Fostul internaţional, Ciprian Marica, a explicat de ce Cristi Săpunaru s-a retras de la naţională: "Sincer, asta am auzit şi eu, că în vestiar avea tonul mai ridicat, încerca să facă legea la echipă, şi că nu a fost agreat de noul val de tineri care au venit. S-au plâns oarecum la antrenor că face puţine "valuri" şi nu îl simţeau ca al lor. Cu toţii ştim că avea un caracter mai excentric, încerca să fie lider, de multe ori chiar exagera cu nişte reacţii. A venit o nouă generaţie care nu mai acceptă, nu mai tolerează astfel de lucruri. Aceasta tinde din ce în ce mai mult să fie băgată în seamă, şi uite că lucrul ăsta se molipseşte şi la generaţia care a trecut...Săpunaru arată că e într-o formă bună, joacă meci de meci, nouăzeci de minute, deci din punctul ăsta de vedere, nu cred că ar fi avut motive Cosmin Contra, zic eu, să nu îl cheme la echipa naţională"
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus