Stiri de ultima ora

BYE-BYE, Dennis Man?! Parma a TRANSFERAT un jucator antrenat de Boloni: "Am incercat sa-l conving sa ramana la echipa, dar a preferat sa plece!" |

Dennis Man este unul dintre ce mai doriti jucatori din Romania, dar pretul cerut de Gigi Becali a facut ca o eventuala mutare sa nu se concretizeze pana acum.

Man ar fi fost dorit de Parma, insa pretul cerut de latifundiarul din Pipera, 15 milioane de euro, i-a facut pe italieni sa transfere alt jucator. Vasilios Zagaritis, un pusti grec de 19 ani, care joaca tot pe postul lui Man este alegerea Parmei. El a jucat doar de 12 ori in campionatul din Grecia, dar a reusit sa se evidentieze in mandatul lui Ladislau Boloni. 

Zagaritis a iesit in evidenta dupa a oferit pasa de gol care a asigurat cele 3 puncte lui Panathinaikos in derby-ul cu AEK Atena, echipa unde evolueaza Ionut Nedelcearu. Boloni a recunoscut ca jucatorul va pleca si a fost suparat pe el, deoarece a fortat transferul, stiind ca in iarna devenea liber de contract. 

"Sunt trist ca pleaca Zagaritis. Am incercat sa-l conving sa ramana la echipa, dar a preferat sa apuce pe alt drum. Ii respect decizia, dar nu pot fi de acord.

Pacat ca primeaza interesul personal, nu alechipei. Ii urez toate cele bune, sa aiba succes, dar nu sunt multumit de optiunea lui. Eu trebuie sa apar interesele echipei", a spus antrenorul roman. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus