Stiri de ultima ora

Budescu a dat de bucluc! Trebuie să plătească o amendă de 723.000 dolari

Budescu a dat de bucluc! Trebuie să plătească o amendă de 723.000 dolari
Sport
Clubul saudit Al-Shabab a anunţat că FIFA a hotărât să fie despăgubit cu 723.000 de dolari pentru că, anul trecut, mijlocaşul ce evoluează în prezent de la Astra Giurgiu şi-a reziliat unilateral contractul.

Litigiul dintre cele două părţi datează din vara anului 2019, când Budescu a părăsit cantonamentul din Germania fără acordul clubului saudit şi şi-a reziliat unilateral contractul, fără să invoce un motiv.

În iulie 2018, Budescu s-a transferat de la FCSB la Al Shabab pentru suma de 2,5 milioane de euro, salariul jucătorului fiind de 1,8 milioane de euro pe sezon. Chiar dacă înţelegerea cu saudiţii a fost pentru trei ani, imediat după rezilierea cu cântec, în august 2019, fotbalistul a semnat cu Astra. 

Conform unor surse din interiorul clubului Astra, citate de Digisport, giurgiuvenii au ştiut de plecarea cu scandal a lui Budescu de la Al Shabab şi au introdus în contractul fotbalistului o clauză conform căreia, dacă se va ajunge la un proces, jucătorul va plăti de unul singur eventualele daune. 

Mijlocaşul ofensiv de 31 de ani a jucat 24 de meciuri în toate competiţiile pentru Al-Shabab, a marcat opt goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Conform deciziei forului mondial, ce poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), clubul din Liga 1 are la dispoziţie 45 de zile pentru a face plata.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus